Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn turnpakje het beste wassen?
Christian turnkleding van Christian Moreau mag niet in de wasmachine gewassen worden.De kleding dient binnenste buiten gewassen te worden met de hand, in koud water (max. 30°). Gebruik een vloeibaar wasmiddel, speciaal voor fijne stoffen. Nooit wrijven of schuren. Een bijzonder voorzichtige behandeling wordt aanbevolen voor stoffen met pailletten en glinsters. Laat liggend drogen in de goede vorm, op een handdoek. Stop de kleding nooit in de droger

Mijn turnpakje past niet, kan ik het ruilen?
Als de door u bestelde kleding niet past of niet bevalt, dan mag u het binnen 8 dagen na ontvangst naar ons retour zenden. Graag met aangehecht prijskaartje. Wilt u bij uw retourzending de volgende gegevens vermelden: Naam, Adres, Ordernummer, Reden van retourzending, Naam en maat van artikel die u vervolgens wilt ontvangen. Indien u geen andere maat of ander model wenst en u uw geld retour gestort wilt krijgen, dient u uw rekeningnummer te vermelden, dan storten wij het door u betaalde bedrag z.s.m terug.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?
Christian Moreau is een begrip in turnkleding. Alle turnkleding wordt met zorg gemaakt en de kwaliteit is hoog. Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent en graag onze turnkleding draagt. Mocht het toch zo zijn dat u niet tevreden bent over uw aankoop dan willen wij dit graag weten. Bel of mail uw opmerking naar ons door en wij zullen deze met zorg behandelen.

Wij zijn een acrotrio en willen graag zelf een pakje samen  stellen, kan dat?
Dat kan. Bij een bestelling vanuit de collectie is het geen enkel probleem om de verschillende maten te bestellen. Bij bestelling vanuit de Design Studio, waarbij u een keuze kunt maken van model en stof is er een bijbetaling van 15%. Let wel op dat deze bestelling speciaal voor u wordt gemaakt en dat de pakjes niet retour kunnen.